Gallo

My code name is cartman

« | | »

Zapis 23 (kako hitro minejo 2 mesca in ja priprave)

20.04.2017

Lep pozdrav dragi bralci. Po dolgem pisalnem postu( vem, da ste pogrešali vse moje slovnične napake) sem danes ponovno našel čas za kej napisat. Zadnjič sem se javu konec februarja in nekateri ste mi to več kot očitno metali v obraz, kar pomeni da celo imam neko skupino oboževalcev( kdo bi si mislu). No v teh mescih sem kr neki nastopal. Začelo se je z odprtim mikrofonom v CMK-ju, kjer tudi tokrat ni bilo neke velike množice, se pa vseeno obisk rahlo povečuje( mogoče se mi je samo tako zdelo, ker je bla že tretja piva). No nastop je bil kr uredu, čeprav so kolegi težili, da sem bil prekratek. Če hočejo samo nov material je na žalost to to, kajti moja produktivnost nikoli ni bila na nekem visokem nivoju. Naslednji nastop je bil malo drugačen, saj sem se prvič udeležil komičnega spopada( dva komika na odru, ki žalita eden drugega). Nepričakovano sem se prebil v drugi krog na kar sem kr ponosen, pol se je pa vidlo kako nimam močnih sposobnosti improvizacije, kar je v takih zadevah zelo pomembno.

Sledila sta še nastopa v Celju in Kamniku. Prvega lahko štejem v enega izmed mojih top 3 nastopov, publika me je takoj sprejela in se smejala vseh 20 – 25 minut mojega nastopa, obisk kolegic iz študenta pa je še tolko bolj polepšal večer( da Bergantovih zgodb sploh ne omenjam ).

V Kamniku sem odpiral in odziv je bil tudi tukaj ok, čeprav je blo dosti manj ploskanja, se je pa vseeno slišal smeh, tako da sem tudi s tem nastopom zadovoljen. Na področju serij priznam nisem bil kej dosti aktiven. Če bova s kolegom res začela snemat podcast o njih, bom mogu spet malo več začet gledat. Kar je omembe vredno je povratek serije Prison break. Po pogledanih prvih dveh epizodah lahko komentiram, da s0 se stil in ideje vrnili v način prvih 2h sezon, ki so bile po mojem mnenju tudi najboljše. Tako, da ljubiteljem originalne serije absolutno priporočam ogled. Ostalo še enkrat omenimo legion, ki je po mojem mnenju  vrhunec letošnjih novih serij. Poslušal sem Črtovo kritiko, ko mi je zadnjič reku, da ne moremo ocenjevat serije po 2h delih in sem dal še eno priložnost novemu Macgyverju in morem priznat, da sem malo prehitro negativno ocenu. Ni nek televizijski presežek, so pa s humornimi vložki nardili serijo gledjivo v stilu kriminalističnih nanizank. Pač neka zgodba v ozadju, ki pa nima velikega vpliva na posamezno epizodo( torej serija za dat možgane na off). Drugače pa ja, danes se z Birco( samo 4 uradni člani, ostali zunanji) odpravljamo v Prekmurje na priprave( sicer so Banovci tehnično gledano v prlekiji, ampak meni osebno prekmurje bolje zveni in ja majčke smo že dali tiskat, tako da ne moremo menjat). Sicer je gor ta vikend skoraj zima, ampak kaj čmo upam, da bomo uspeli odigrat vsaj eno tekmo, če ne bo pa to klasični Hangover vikend. Zdej pa grem pakirat, da me ne bojo čakali, fajn bote.

  • Share/Bookmark
 

Avtor gallo, zapisano 20.04.2017 ob 11:18 pod Aktualno, Serije, Stand-up, Zabava, miks, Šport. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Zapis 23 (kako hitro minejo 2 mesca in ja priprave)”
Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !