Gallo

My code name is cartman

« | | »

Zapis 4

23.09.2016

Nov teden je mimo in spet tu novi zapis. Zahvala vsem bralcem in še posebej tistim, ki tudi komentirate. Sicer za Luko vem, da je želel bit sarkastičen in se delat mal norca, ampak se bomo že maščevali na teniških igriščih. Katarina glede seruje Chuck komentar zelo na mestu. Zelo primerljive serije, čeprav dejansko nevem zakaj se je nikoli nisem lotu pogledat v celoti. No, ker sem začel s serijami, bomo danes obrnili vrstni red in naprej malo o tem. Zadnja serija s katero sem štartal je Anger Managment. Charlie Sheen je garancija za dobro serijo. Kar mogoče malenkostno zmoti je to, da je serija dejansko kopija 2 and half man. Kljub temu, da sta glavna lika zlo podobna je serija zelo smešna in jo priporočam vsem. Osebno menim, da se Charlija zaenkrat še nismo naveličali, zato serija tudi funkcionira.

Preidimo na moje izzive, kar se tiče teka uspešno napredujem. 3, 4 tedensko po 4 km zaenkrat. Čez kaka 2 tedna bom povečal na 5. Kar me najbolj veseli, da noge niso več tako trde, kot v prvem tednu, tako da nek napredek je očiten. Glede hrane sem se ta teden 2x pregrešil s nočnim prehranjevanjem, tako da to je potrebno popravit

Na področju stand upa, sem spet zabušaval. Sem se pa prijavu na odprti mikrofon v cmkju 20.10. Če v enem mescu ne sestavim novih 10 minut, bo sledila neka kazen, tako da na dan s predlogi.

pa lep teden želim

  • Share/Bookmark
 

Avtor gallo, zapisano 23.09.2016 ob 14:09 pod Aktualno, Serije, Stand-up, miks, tek. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “Zapis 4”
  1. Gomi - 23.09.2016 ob 15:15

    Ow. Rekli smo ob četrtkih. Danes je petek.

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !