Gallo

My code name is cartman

« | | »

Zapis 3

16.09.2016

Kot prvo naj se opravičim za pol dnevno zamudo, vem da se nekateri že tresete, ker ne veste kaj je z mano. Od zadnjega javljanja je za mano kar naporen teden in ni zneslo prej pisati. Tedensko kvoto teka sem izpolnil. Ta teden sicer samo 3 obiski bonifike, ampak kot pravim ful preveč stvari dogaja. Presnji teden sem vas vprašal al naj ponovno nastopam in kljib temu, da na to vprašanje ni nihče odgovoru sem se odločil za nastop. Zgodil se je pri Gajotu v ljubljani. Zelo lep plac v centru mesta in zlo prijetna publika. Ni mi žal, da sem nastopil. Novega materiala je blo sicer zelo malo, ampak vsaj tisti občutek na odru sem spet dobu. Na poti nazaj smo posneli tudi nek poskus podcasta, nevem sicer če bo kdaj objavljen, ampak nasmejali smo se ful. V sredo sem si ogledal predstavo selfie butl. Predstava je zelo zabavna, ampak ne smeš je vzeti kot stand up, ker to ni. Je predstava, z zgodbo in sporočilom, ki se te na koncu dotakne. Iskreno priporočam. Drugače zasledil sem serijo Limitless. Na žalost so jo ukinli že po 1 sezoni, kar je zadnja leta konstanta praksa za večino novih serij. Je neke vrste nadaljevanje istoimenskega filma. Če jo je kdo zasledil, bi bil vesel mnenje. Pa nov prenosnik morem nabavit, zaenkrat nevem še točno kaj, rabim pa neki z dosti prostora in že vključenim operacijskim sistemom, vsako mnenje dobrodošlo, bodte fajn.

 • Share/Bookmark
 

Avtor gallo, zapisano 16.09.2016 ob 19:15 pod Aktualno, Serije, Stand-up, Zabava, tek. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Zapis 3”
 1. Luka - 16.09.2016 ob 20:41

  Kaj se ti je dogajalo fuŁ?
  si sel u lj in nasel novo serijo..

  Glede pc. Vzami si 17ko za vse serije ki jih gledas

 2. Kat - 16.09.2016 ob 22:15

  Limitless je zakon. Priporočam. In ja, res škoda, da je je že konc.

 3. Kat - 16.09.2016 ob 22:24

  Me je drugač ful spomnilo (limitless mislim) na eno serijo izpred par let, Chuck, tudi neka zmes fbi-sci fi… pa če se ne motim, je obem skupna točka to, da sta obe glavni igralki nastopali tudi v Dexterju :)

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !